• Acaleph Digitaal

Acaleph Digitaal

Acaleph is vooruitstrevend in veiligheid. We lopen voorop met onze veiligheidcursussen, onder andere door de nieuwe technologieën naadloos in ons materiaal op te nemen. Naast de revolutionaire Heftruck VR by Acaleph en BHV VR bieden wij een waaier aan unieke apps om uw organisatie nog veiliger te maken. Maak ook gebruik van Acaleph Digitaal met de onderstaande apps. 

Acaleph Cursisten App

Na het succesvol afronden van onze cursussen ontvangt u meestal een certificaat of diploma, vaak in creditcardformaat. Daarmee toont u aan dat u over de juiste vaardigheden beschikt. Bij sommige bedrijfsterreinen krijgt u zelfs alleen toegang als u de juiste certificaten kunt laten zien. Dan is het onhandig als u uw certificaat bent vergeten of kwijt bent geraakt. Met de Acaleph Cursisten App (Google Play store) heeft u altijd al uw certificaten bij de hand.

De certificaten zijn persoonsgebonden. U beschikt dus direct over de juiste certificaten, zonder dat uw werkgever deze intern moet doorsturen. Bovendien behoudt u toegang tot de certificaten als u van baan wisselt. Download Acaleph Cursisten App (Apple App Store).

Acaleph Augmented Reality App

De Acaleph Augmented Reality (AR) App (Google Play store) brengt het lesboek en trainingen tot leven. Door met een smartphone of tablet het lesboek te scannen, krijgt u bijvoorbeeld een instructiefilm te zien. Met zogenaamde ‘markers’ is de AR App ook op locaties te gebruiken. Bijvoorbeeld om te illustreren hoe zicht in een ruimte beperkt wordt door rook of hoe een brand in een prullenbak er nou echt uit ziet.

De Acaleph AR App maakt leren leuker, makkelijker en toegankelijker voor een breder publiek. Beelden zeggen nou eenmaal soms meer dan 1000 woorden. Zeker voor mensen die moeite hebben om zich door de uitgebreide theorie van een geschreven lesboek te worstelen, biedt de AR App een aangenaam alternatief waardoor deze belangrijke veiligheidsinformatie toegankelijk is voor iedereen.

Digitale Veiligheidskundige App

Verbeter de algehele veiligheid binnen uw bedrijf met de Digitale Veiligheidskundige App. Met de app maakt u het eenvoudiger om veiligheidsrisico’s te melden en leidt u uw personeel makkelijker op.

Met deze app kunnen uw medewerkers heel eenvoudig meldingen maken van onveilige situaties. Door simpelweg een foto te maken en vervolgens aan te geven of deze situatie zich vaker voordoet en hoe groot het veiligheidsrisico wordt geacht. Deze melding komt vervolgens binnen bij uw eigen veiligheidskundige of bij Acaleph, waarna het probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Met de Digitale Veiligheidskundige App (Google Play store) worden problemen niet alleen sneller opgelost, u brengt ook in kaart welke veiligheidsrisico’s zich voordoen, welke problemen terugkeren en of een probleem goed wordt opgelost. De melder krijgt namelijk een terugkoppeling van de BHV dienst en kan vervolgens met een beoordeling aangeven of het probleem naar tevredenheid is opgelost. Dat vergroot ook de betrokkenheid van uw personeel!

Met zogenoemde ‘microlearnings’ kunnen uw medewerkers bovendien hun veiligheidskennis bijspijkeren en opfrissen. Uw medewerkers hebben gratis toegang tot een select aantal van dit soort instructievideos, maar u kunt ook extra filmpjes aanvragen. Wij maken zelfs specifieke video’s voor uw organisatie. Met de Digitale Veiligheidskundige App is ook uw organisatie ‘vooruitstrevend in veiligheid’!

Preview van de Acaleph Cursisten App

Onze klanten
Deze bedrijven gingen u voor
 • Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
 • Acaleph
Referenties
Dit zeggen onze klanten
 • Naast correcte zakelijke dienstverlening heeft Acaleph ook oog voor persoonlijke klantbenadering.
  Een partner met landelijke dekking welke tevens zorgt voor een stukje interne ontlasting ten aanzien van het BHV stuk.
  Fleur Rosier, Q-Park Nederland
 • Breed inzetbaar bedrijf, niets is onbespreekbaar! Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
  Anita Martens, Brand Bierbrouwerij
 • Een zeer gepassioneerd bedrijf dat voor ieder veiligheidsitem binnen ons bedrijf een passend antwoord heeft. Wij worden daarin echt ontzorgd en dat is in deze tijd van regelgeving erg prettig.
  Claude L'Ortye, BMW de Maassche Echt
 • Positief, innoverend, zoekend naar nieuwe mogelijkheden waarbij men niet schroomt om kennis te delen.
  Jack Janse, EdeA
 • Acaleph is voor ons een flexibele, betrouwbare partner die veel in huis heeft. De medewerkers zijn vriendelijk, bereid tot helpen en snel in reageren.
  Gwen Dautzenberg, Rabobank Westelijke Mijnstreek
vestigingen
Wij geven trainingen door heel Nederland,
op elke gewenste locatie!
Acaleph Brightlands
Urmonderbaan 22
6167 RD Sittard-Geleen
Acaleph Nijmegen
Woeziksestraat 100
6604 CM Wijchen
Acaleph Rotterdam
Koninginwilhelminalaan 1
2969 AN Oud Alblas
Acaleph Venlo
Noorderpoort 57
5915 PJ Venlo
Acaleph Zwolle
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Acaleph Tilburg
Kranenberg 23
5047 TR Tilburg
Acaleph Geleen
Hofkamp 4
6161 DC Geleen
Locaties Acaleph