“Je komt geen tijd tekort, wanneer je er tijd voor over hebt”, hoorde ik laatst iemand zeggen. Soms is het goed om even stil te staan. Bij een bepaalde uitspraak, bij een ontwikkeling, of gewoonweg bij de tijd. Want wat vliegt die tijd. Volgend jaar alweer vieren we met Acaleph ons 20-jarig jubileum en dat laten we zeker niet onopgemerkt voorbij gaan, maar ook het jaar 2017 was een memorabel jaar voor ons bedrijf. Het jaar waarin wij wederom een nieuw kantoorgebouw mochten openen en diverse nieuwe trainingslokalen hebben gerealiseerd. Het jaar waarin we een aantal mooie nieuwe, landelijk opererende klanten mochten verwelkomen, wat ervoor heeft gezorgd dat ons bedrijf op alle fronten is (mee-)gegroeid. Klanten die we nog altijd volledig onafhankelijk kunnen bedienen, aangezien al onze opleidingen in eigen beheer worden gegeven. 2017 is tevens het jaar dat onze organisatie een aantal belangrijke erkenningen heeft ontvangen. De VCA Infra erkenning voor SOG Opleidingen bijvoorbeeld, of het feit dat we als eerste en enige Limburgse opleider BVL en VVL-h-gecertificeerd zijn. Ook bereikte mij deze week het heugelijke nieuws dat ons bedrijf begin januari een uiterst speciale erkenning in ontvangst mag nemen. Inhoudelijk kan ik hier op dit moment nog niet verder over uitweiden, maar nadere berichtgeving volgt snel. Al met al erkenningen waar we iedere dag met het hele team hard voor werken en waar we trots op zijn.

Ook was 2017 het jaar waarin we de Acaleph App hebben ontwikkeld voor onze docenten. Een app die onszelf en in het bijzonder onze klanten enorm veel (real-time) informatie verschaft. Last but not least hebben we ons TAM-systeem, waarmee de volledige cursusadministratie voor onze klanten geregeld (en daarmee de klant volledig ontzorgd) wordt, nog verder doorontwikkeld.

Wat vliegt de tijd. Op dit moment zitten we midden in de vertrouwde eindejaars-sprint, maar over een week of 2 is deze ten einde en staat de kerst alweer voor de deur. Een mooi moment om even stil te staan. Om te genieten van familie en gezin en om terug en vooral ook vooruit te kijken. Wat gaat 2018, naast een mooi jubileumfeest, ons nog meer brengen? Wanneer we de lijn van dit jaar kunnen voortzetten, dan ben ik ook volgend jaar een drukbezet, maar tevreden mens.

Hele fijne feestdagen toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Joey Nijsten

directeur

Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V.

Terug naar overzicht...
Onze klanten
Deze bedrijven gingen u voor
 • Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
 • Acaleph
Referenties
Dit zeggen onze klanten
 • Naast correcte zakelijke dienstverlening heeft Acaleph ook oog voor persoonlijke klantbenadering.
  Een partner met landelijke dekking welke tevens zorgt voor een stukje interne ontlasting ten aanzien van het BHV stuk.
  Fleur Rosier, Q-Park Nederland
 • Breed inzetbaar bedrijf, niets is onbespreekbaar! Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
  Anita Martens, Brand Bierbrouwerij
 • Een zeer gepassioneerd bedrijf dat voor ieder veiligheidsitem binnen ons bedrijf een passend antwoord heeft. Wij worden daarin echt ontzorgd en dat is in deze tijd van regelgeving erg prettig.
  Claude L'Ortye, BMW de Maassche Echt
 • Positief, innoverend, zoekend naar nieuwe mogelijkheden waarbij men niet schroomt om kennis te delen.
  Jack Janse, EdeA
 • Acaleph is voor ons een flexibele, betrouwbare partner die veel in huis heeft. De medewerkers zijn vriendelijk, bereid tot helpen en snel in reageren.
  Gwen Dautzenberg, Rabobank Westelijke Mijnstreek
vestigingen
Wij geven trainingen door heel Nederland,
op elke gewenste locatie!
Acaleph Brightlands
Urmonderbaan 22
6167 RD Sittard-Geleen
Acaleph Nijmegen
Woeziksestraat 100
6604 CM Wijchen
Acaleph Rotterdam
Koninginwilhelminalaan 1
2969 AN Oud Alblas
Acaleph Venlo
Noorderpoort 57
5915 PJ Venlo
Acaleph Zwolle
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Acaleph Tilburg
Kranenberg 23
5047 TR Tilburg
Acaleph Geleen
Hofkamp 4
6161 DC Geleen
Locaties Acaleph