Stagiair aan het woord

In de rubriek 'Stagiair aan het woord' vertellen leerlingen die Acaleph als stagebedrijf hebben gekozen over hun ervaringen. Deze keer: Vince Vranken (1e jaars student Commercieel Medewerker binnendienst)

Vince Vranken loopt sinds januari stage bij Acaleph. “Eerst vond ik het lastig om een beeld te schetsen van alle (vervolg-)mogelijkheden van mijn opleiding. Gelukkig word ik binnen Acaleph goed geholpen om een beter beeld te krijgen van de functie Commercieel Medewerker binnendienst en de mogelijkheden naar de toekomst toe en dat is erg fijn”, aldus Vince. “Als stagiaire bij Acaleph leer je het bedrijf en het opleidingsaanbod kennen, maar zie je ook hoe een organisatie er werkelijk alles aan doet om haar klanten volledig te ontzorgen. Erg leuk een leerzaam.”

Vince studeert sinds dit jaar bij Leeuwenborgh te Maastricht en volgt hier de opleiding Commercieel Medewerker binnendienst. "Tijdens deze opleiding leer je dat je het aanspreekpunt bent voor (potentiële) klanten van het bedrijf, je geeft telefonisch advies en hebt verkoop-verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je de spil in het bedrijf tussen de buitendienst-medewerkers en afdelingen zoals Planning en Administratie. “Het is een breed georiënteerde opleiding en je kunt er later alle kanten mee op”, aldus Vince. “Mijn school wil studenten een beeld geven van de toekomstmogelijkheden van de gekozen opleiding, zodat je als student gevoel krijgt bij de richting die je gekozen hebt. Toen ik een stageplaats mocht uitzoeken wou ik in eerste instantie bij mijn vaders bedrijf (Vranken BV) stage lopen, maar uiteindelijk leek het mij toch slimmer om juist bij een ander bedrijf ervaring op te doen.

 “Op school kregen we een website door waar alle gecertificeerde stage-bedrijven stonden opgesomd en toen ik mijn adres invulde en de zoekresultaten kreeg, zag ik Acaleph meteen bovenaan staan. Ik herkende de naam direct, aangezien Acaleph gevestigd is recht tegenover het bedrijf van mijn vader. Ik heb toen contact opgenomen en mocht op gesprek komen. We waren beide enthousiast en begin januari mocht ik aan de slag! Inmiddels heb ik er een paar weken opzitten en de sfeer binnen het bedrijf is erg fijn. Ook mijn werkplek is top, aangezien ik op het kantoor van de binnendienst- en buitendienstmedewerkers erbij zit. Zo krijg ik vanzelf alles mee wat er op deze afdelingen speelt. Super leerzaam!"

"Of dit iets voor mij is later, dat weet ik nog niet. Sowieso wil ik graag eerst mijn stage tot een goed einde brengen en mijn opleiding afmaken. Studeren bevalt me op het moment nog prima, dus waarschijnlijk ga ik daarna eerst nog even verder studeren!


Op zoek naar een stageplek in een dynamisch en groeiend bedrijf?

Acaleph is altijd op zoek naar stagiaires voor onze afdelingen administratie, verkoop en facilitair. Door te investeren in goede begeleiding tijdens de stageperiode proberen we te investeren in onze medewerkers van de toekomst. Oftewel, bij wederzijdse tevredenheid zou het zo maar eens kunnen zijn dat je stage aansluitend wordt omgezet in een mooie baan! Interesse? Neem contact met ons op!

Acaleph is een S-BB gecetificeerde stageplek, www.s-bb.nl


Terug naar overzicht...
Onze klanten
Deze bedrijven gingen u voor
 • Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
 • Acaleph
Referenties
Dit zeggen onze klanten
 • Naast correcte zakelijke dienstverlening heeft Acaleph ook oog voor persoonlijke klantbenadering.
  Een partner met landelijke dekking welke tevens zorgt voor een stukje interne ontlasting ten aanzien van het BHV stuk.
  Fleur Rosier, Q-Park Nederland
 • Breed inzetbaar bedrijf, niets is onbespreekbaar! Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
  Anita Martens, Brand Bierbrouwerij
 • Een zeer gepassioneerd bedrijf dat voor ieder veiligheidsitem binnen ons bedrijf een passend antwoord heeft. Wij worden daarin echt ontzorgd en dat is in deze tijd van regelgeving erg prettig.
  Claude L'Ortye, BMW de Maassche Echt
 • Positief, innoverend, zoekend naar nieuwe mogelijkheden waarbij men niet schroomt om kennis te delen.
  Jack Janse, EdeA
 • Acaleph is voor ons een flexibele, betrouwbare partner die veel in huis heeft. De medewerkers zijn vriendelijk, bereid tot helpen en snel in reageren.
  Gwen Dautzenberg, Rabobank Westelijke Mijnstreek
vestigingen
Wij geven trainingen door heel Nederland,
op elke gewenste locatie!
Acaleph Brightlands
Urmonderbaan 22
6167 RD Sittard-Geleen
Acaleph Nijmegen
Woeziksestraat 100
6604 CM Wijchen
Acaleph Rotterdam
Koninginwilhelminalaan 1
2969 AN Oud Alblas
Acaleph Venlo
Noorderpoort 57
5915 PJ Venlo
Acaleph Zwolle
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Acaleph Tilburg
Kranenberg 23
5047 TR Tilburg
Acaleph Geleen
Hofkamp 4
6161 DC Geleen
Locaties Acaleph